Wist u dat we naast de Facebook pagina TRIS Online ook een Facebook groep hebben voor Trissers? Deze Facebook groep is bedoeld om een platform te bieden voor alle trissers, zij die bij de Troepenmacht in Suriname hebben gediend.

Facebook groep TRIS Online

 

Vanaf 2007 had ik aan de website een TRIS forum gekoppeld, waarvan in de eerste jaren veel gebruik werd gemaakt. Hier werden van allerlei zaken besproken over het reilen en zeilen van de TRIS. Oude verhalen werden verteld en oude relaties werden weer opgehaald. Echter op een gegeven moment liepen de bezoeken terug en de laatste jaren werd er niet of nauwelijks meer op gereageerd. Ook kreeg ik te maken met de verouderde software zodat het forum niet meer goed draaide en een risico vormde voor de server. En ik kreeg daarna ook problemen met de server, dus had ik besloten om te stoppen met het forum.

Aangezien steeds meer Trissers hun weg op Facebook weten te vinden heb ik daarna die Facebook groep in het leven geroepen. Het is echter wel een besloten groep welke bedoeld is voor de Trisser zelf. Ik hoop dat zij elkaar hier weer mogen vinden en hun verhalen uitwisselen. Inmiddels kent de groep 162 leden, maar er zullen toch vast en zeker meerdere Trissers Online zijn. Dus heeft u bij de TRIS gediend en heeft zich nog niet aangemeld, druk dan even op deze link en meld u aan. Dan kunt ook u ook uw verhaal kwijt of foto’s delen of uzelf in de diverse discussies mengen.