Website problemen

Nadat ik vorig jaar al eerder technische problemen had ondervonden met de oude server en een nieuwe website in WordPress had gemaakt werd deze nieuwe website het slachtoffer van Malware. Een hacker wist via een lek in de verouderde beveiligingssoftware diverse pagina’s te voorzien van een code, zodat mijn website gebruikt kun worden voor het verzenden van allerlei spam mail. Hierdoor lag de website er een aantal maanden uit.

Waarschuwingsvenster

Gisteren heb ik een complete nieuwe server ingericht en een back-up van de website er weer op geïnstalleerd. Hierdoor zijn toch een aantal besmette pagina’s meegekomen, na een eerdere schoonmaak van de database. Hier kwam ik vanmorgen achter bij het aanpassen van een aantal pagina’s. Ik kreeg ondermeer bij het aanklikken van een pagina bovenstaande venster. Aangezien een hele goede schoonmaak heel veel tijd kost, heb ik maar het besluit genomen om de gehele website opnieuw op te bouwen. Dus pagina per pagina. Gelukkig heb ik alle teksten nog, maar even goed is dit nog een heel karwei om alles weer in orde te maken. Dus de komende dagen mag u meegenieten van de bouw van een verse nieuwe website over de TRIS.

Ik hoop ook de komende tijd dat we weer mogen kijken naar een mooie website waar alle informatie over de Troepenmacht in Suriname te vinden is.

Patrick

One Response to Website problemen

  1. Ton de Kruijf 460425255. 29 november 2018 at 11:02 #

    Ton de Kruijf 460425255.
    Kan het zijn, dat door deze akties ook foto`s verloren zijn gegaan.
    Ik kan nl. mijn foto`s, die ik geupload heb over de C-Cie `66 niet meer
    terug vinden op de site.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.