Na enige tijd afwezig te zijn geweest door technische storing van de server en door drukte van andere werkzaamheden, heb ik toch maar weer de website aangepakt en gedacht, laat ik hem eens in een nieuw jasje steken. Want ook een website moet met zijn tijd mee gaan. Er moet nog het een en ander aangepakt worden op deze website, maar de komende tijd zal dat ook gaan gebeuren.

Hij ziet er toch wel iets anders uit dan de vorige website. Maar deze website gaat me meer mogelijkheden bieden voor de toekomst. Zo kan ik bijvoorbeeld de website beter koppelen aan Facebook of andere Social Media. Waardoor er weer meer interactie gaat ontstaan. Steeds meer Trissers vinden nu ook hun weg op die Social Media.

Dus al met al, jullie als lezers worden er beter van, want ik zal regelmatig iets gaan schrijven hier. En ik wordt er beter van, want voor mij wordt het nu nog makkelijker om de website te beheren (of aan te passen).

Ik zou zeggen, veel leesplezier.

Patrick